Знайомтеся! Нова публічна бібліотека в м.Сідней (Австралія) – New library at Darling Square

На изображении может находиться: небо и на улице

Нова бібліотека вміщує колекцію з понад 30 000 книг, виділену дитячу зону та багато місць для читання, роботи чи навчання. Колекція азіатської літератури та щоденні газети різними мовами будуть доступні в новій бібліотеці.

Конференц-зали, які можна бронювати, а також безліч індивідуальних робочих місць та громадських комп’ютерів. З безкоштовним Wi-Fi на всій території бібліотека буде ідеальним місцем для зустрічей з клієнтами та колегами або для індивідуальних досліджень, роботи чи навчання.

У бібліотеці розміщена лабораторія Ideas площею у 200 м.кв. – це такий собі мейкерспейс. Розроблена для підтримки розвитку технологій та творчих стартапів, лабораторія забезпечує доступ до ресурсів та обладнання, включаючи 3D-принтери, паяльники та лазерні різаки. Програма спеціальних семінарів та заходів надасть можливість підвищити кваліфікацію та обмінятись знаннями.

Також у лабораторії відбудуться практичні семінари для дітей, підлітків та дорослих – від кодування, робототехніки та віртуальної реальності до сесій шкільних свят. А на 6 поверсі бібліотеки є навіть дитячий садок.

На изображении может находиться: ночь, небо и на улице

Залишити коментар